fbpx

Dynamo Metalfest

Loud Noise Logo

INFORMATIE

dynamo metalfest

Bekijk hier onze veelgestelde vragen pagina

ROUTE EN PARKEREN

ANTOON COOLENLAAN 3, EINDHOVEN

Genneper Parken, waarin het IJssportcentrum is gelegen, grenst aan de randweg N2. Let op dat je vanaf A58, A2 en A67 tijdig deze weg neemt.

Dynamo Metalfest

ROUTE EN PARKEREN

Met de auto neem je vanaf randweg N2 afrit 33, Waalre/Valkenswaard, en volgt daarna ‘Genneper Parken’. Na ongeveer 500 meter ga je bij de eerste verkeerslichten linksaf.
Je komt dan vanzelf uit bij de gratis parkeerplaats in het hart van het gebied. IJssportcentrum Eindhoven ligt op enkele minuten loopafstand.

Let op: de hoeveelheid plek is hier beperkt! Je kunt ook terecht bij de boer, op 5 meter afstand van de ingang tot het IJssportcentrum, in dit geval betaal je 10 euro.
De fiets kun je parkeren bij het IJssportcentrum in de onbewaakte fietsenstalling. Ook kunnen fietsers gebruik maken van de fietsenstalling op de centrale parkeerplaats bij IJssportcentrum Eindhoven en Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

Adres: IJssportcentrum Eindhoven (Antoon Coolenlaan 3)!

Parkeren bij boer Wilfred: 
https://goo.gl/maps/n4ZbJFXgSYH2

slinger

Fan-to-fan ride sharing is de manier om naar Dynamo Metalfest te komen. Naast dat het veel duurzamer is, is het natuurlijk ook veel gezelliger! We stimuleren bezoekers dan ook graag om niet met een halflege auto naar Eindhoven te rijden. Deel je rit, leer je mede-metalhead kennen onder het genot van de Dynamo Metalfes playlist, en begin je festivalervaring al in de auto. 

Oftewel, heb jij een plekje over of zoek je nog een ritje? Geef je op met Slinger, je vindt de widget op deze pagina.

VRIJWILLLIGER

OFFICIËLE PARTNER STICHTING KEES CULTUURVRIJWILLIGERS

Om onze evenementen mogelijk te maken zijn we afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. We zijn hier dan ook zeer dankbaar voor!
Werk jij graag achter de bar, als artiesten begeleiding of als runner op een festival en hou je van metal?! Meld je dan vandaag nog aan.

Vereisten

Heb je interesse? Houd dan wel rekening met het volgende:

Contact
Wil je een van ons worden? Vul het formulier in.

Stuur voor overige vragen een mail naar dmf@keescultuurvrijwilligers.nl

Als je niks van ons hoort, mail dan naar info@keescultuurvrijwilligers.nl

Kees logo
Vrijwiliigers DMF

BLACK FRIDAY WARM-UP

Warm je aan het hellevuur

Vrijdag 16 augustus zal Dynamo Metalfest zich ontplooien met een onvergetelijke avond. Vijf bands zullen deze duistere dag de avond verlichten met hellevuur, en op gepaste wijze het weekend inluiden.

Tickets voor de Black Friday Warm-Up zijn te koop voor slechts €19,99. Er zijn maar een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Deze gitzwarte vrijdag staat los van de weekendtickets voor Dynamo Metalfest. Wil je het hele weekend inclusief de vrijdag bijwonen? Koop dan snel je ticket voor de Black Friday Warm-Up!

Let op! Tickets voor de Black Friday Warm-Up geven geen toegang tot de zaterdag en zondag van Dynamo Metalfest. Daarbij geven weekendtickets voor Dynamo Metalfest geen toegang tot de Black Friday Warm-Up. 

BlackFridayWarmUp

CAMPING

Boek een plek op de camping

Yesss, er is dit jaar weer een camping op Dynamo Metalfest!

Zelf een tent opzetten hoeft niet want je kunt enkel blijven slapen in een kant-en-klare tent of caravan. Dit scheelt natuurlijk gesjouw voor en na het festival. We snappen dat sommige mensen liever een eigen tent meenemen maar omdat we in een natuurgebied verblijven zitten we vast aan een aantal restricties waar we ons aan moeten houden. Daarom werken we met kant-en-klare tenten. Heb je een camper? Geen probleem, daar hebben we ook plek voor met een speciaal camperticket. De camping is geopend vanaf vrijdag 16 augustus 12:00 tot maandag 19 augustus 12:00.

Beschikbare tenten:
FestiTent (vanaf € 15,83 p.p.p.n.)
CozTent (vanaf € 48,33 p.p.p.n.)
Festivalcaravan (vanaf € 50,83 p.p.p.n.)

Heb je een camper?
Geen probleem, daar hebben we ook plek voor met een speciaal camperticket.
De camping is geopend vanaf vrijdag 12:00 tot maandag 12:00.

Wacht niet te lang want het aantal beschikbare plekken is beperkt en vol is vol. 

Happy camping!

Hoe gaat het huren van een tent in z’n werk?
Je tent staat klaar bij aankomst, inclusief lantaarn. Met een uitgebreider pakket komt daar ook een luchtmatras, slaapzak en hoofdkussen bij.

Openingstijden camping
Open vanaf vrijdag 12:00 tot maandag 12:00

Locatie
De camping bevindt zich tegenover het terrein, op loopafstand van het IJssportcentrum.
Adres – Genneperweg 144 A, Eindhoven

Faciliteiten
Douches en toiletten zijn aanwezig.

Op de camping is beveiliging aanwezig.

Bij je caravan/camper mag je geen eigen tenten zetten.
Een uitzondering is natuurlijk een voortent die bij een caravan hoort, een losse partytent valt hier niet onder.
Ook mag je je auto niet bij je caravan laten staan, deze moet gewoon op de parkeerplaats.

Eten mag mee, glas niet.

PENDELBUSSEN

PENDELBUSSEN VAN EINDHOVEN CENTRAAL NAAR DYNAMO METALFEST

We stimuleren iedereen om naar Dynamo Metalfest te komen met het Openbaar Vervoer. Je hoeft dan niet na te denken over drankgebruik, waar je je auto geparkeerd hebt en het is ook nog beter voor het milieu! Daarom rijdt er vanaf het station naar de ijsbaan een
pendeldienst. 

Heenreis: Centraal Station → Dynamo Metalfest (ijsportcentrum)
De Dynamo Metalfest pendeldienst vertrekt vanaf de Flixbushalte aan de John F.
Kennedylaan, dat is 2 minuten lopen vanaf het centraal station.

De eerste bussen vertrekken daar zowel zaterdag als zondag vanaf 10.00 uur tot en met 15.00 uur. Als je gebruik wil maken van de pendeldienst dien je online een kaartje te kopen voor die bus. De kaartjes zijn geldig voor zowel de heen- als terugreis. Je koopt een kaartje voor een tijdslot, zodat we kunnen zorgen dat er voldoende bussen beschikbaar zijn.

Dit zijn de tijdslots waar je een kaartje voor kan kopen:

10.00 – 11.00
11.00 – 12.00
12.00 – 13.00
13.00 – 14.00
14.00 – 15.00

Dus als je na 15 uur van het station naar het festival wil reizen zul je iets anders moeten regelen, want dan rijdt er geen pendeldienst.
Zorg dat je je kaartje klaar hebt (op je telefoon) zodat je dat die bij het instappen kan laten scannen en het instappen snel kan gebeuren.

Terugreis: Dynamo Metalfest (ijsportcentrum) → Centraal Station
Vanaf het festival vertrekt de eerste pendelbus terug naar het station om 22.00 uur. Als je
eerder weg wilt, zul je dus iets anders moeten regelen. De laatste bus vertrekt op zaterdag om 01.00 uur en op zondag om 00.30 uur. Dit is in principe voldoende tijd om de laatste (nacht)trein te halen, al is dat natuurlijk afhankelijk van waar je heen moet.
Check dus zelf wanneer je laatste trein vertrekt en zorg dat je op tijd bent. Hou er rekening mee dat je niet de enige bent en de bus vol kan zijn en je moet wachten op de volgende. Voor de terugreis gelden geen tijdslots, maar geldt dat de bus vertrekt als ie vol is. We zetten een aantal bussen in, maar het kan zijn dat je even moet wachten totdat je mee kunt.

Ook hier geldt: hou je ticket bij de hand om te laten scannen, zodat het instappen soepel
verloopt en de bus snel kan vertrekken.

De prijs voor een retourticket is 10 euro.
Het tickets is 1 dag geldig, dus als je beide dagen komt moet je 2 tickets kopen.

Overigens zijn er ook ‘gewone’ bussen die volgens de normale dienstregeling rijden naar de Genneper Parken, die kun je ook gebruiken.
Dit zijn: lijn 317 en lijn 318. Deze lijnen rijden iedere 15 minuten vanaf het Centraal station. Eindpunt is halte ‘Kortonjo’. Vanaf daar is het nog zo’n 13 minuten lopen naar het ijssportcentrum. 

LOCKERS

LOCKERS OP DYNAMO METALFEST

Ze zijn er dit jaar ook weer, de lockers!! Lockers zijn beschikbaar in medium en large voor beide dagen. Wil je zeker zijn van een locker waar je je jas, merchandise of andere spullen in kwijt kan?

Reserveer je kluisje via onderstaande link. Er is een beperkt aantal lockers dus wees er snel bij want op=op! 

Scroll to Top