fbpx

Dynamo Metalfest

Loud Noise Logo

FAQ

veelgestelde vragen

Klik op een onderwerp om het bijbehorende antwoord te lezen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je moet volgens de wet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te mogen drinken. Dat betekent: iedereen tot 25 jaar moet bewijzen dat hij of zij alcohol mag halen. Dat hoeft niet iedere keer, maar slechts één keer bij de infobalie. Daar laat je je ID zien en dan krijg je een bandje. Geen bandje = geen bier. Voorkom discussies aan de bar en haal zo’n bandje als je nog geen 25 bent!

Hier is een lijst van dingen die je niet mee mag nemen naar Dynamo Metalfest:
– Je eigen eten en drinken (Wel mag je speciale dieet/medicatie meenemen na toestemming)
– Wapens
– Scherpe voorwerpen
– Dieren
– Drugs (wiet tot 5 gram voor eigen gebruik is toegestaan, maar roken mag alléén in de hiervoor aangewezen rookzones
– Professioneel foto, video en geluid apparatuur zijn alleen toegestaan als je hier expliciete toestemming van ons voor hebt.

Kinderen tot 16 jaar zijn alleen toegestaan onder toezicht en met gehoorbescherming. Spullen verkopen zonder onze toestemming is absoluut niet toegestaan. Je mag niet klimmen, vechten of stelen, oftewel: Wees geen zak. Als je deze regels niet kan volgen zullen wij je van het festival terrein verwijderen en eventuele schade aan je doorrekenen.

Wij willen het namelijk leuk houden voor iedereen. Het is daarom ook niet toegestaan om in club kleuren te komen, dit geldt voor voetbalclubs én motorclubs. Hetzelfde geldt voor extreem rechtse kledij. Laat het thuis!

Antoon Coolenlaan 3, Eindhoven
Genneper Parken, waarin het IJssportcentrum is gelegen, grenst aan de randweg N2. Let op dat je vanaf A58, A2 en A67 tijdig deze weg neemt. Met de auto neem je vanaf randweg N2 afrit 33, Waalre/Valkenswaard, en volgt daarna ‘Genneper Parken’. Na ongeveer 500 meter ga je bij de eerste verkeerslichten linksaf. Het IJssportcentrum Eindhoven ligt op enkele minuten loopafstand.

Dit zijn je parkeeropties:

– Je kunt terecht bij de boer Wilfred, op 5 meter afstand van de ingang tot het IJssportcentrum. Het adres is Genneperweg 144A, Eindhoven

– P+R Genneper parken is een Q-Park garage

– Gratis parkeren kan zover er ruimte beschikbaar is.

– In het gras parkeren kan NIET, hierbij riskeer je een boete.

Ons advies is parkeren bij de boer

 De fiets kun je parkeren bij het IJssportcentrum in de onbewaakte fietsenstalling.

Adres: IJssportcentrum Eindhoven (Antoon Coolenlaan 3)!

Een bezoek aan het toilet kost niks. Wildplassers worden zonder pardon van het festivalterrein verwijderd en krijgen een rekening voor schoonmaakkosten. Wildplassers buiten de ijsbaan lopen kans op een dikke prent van oom agent.

We hebben geen koelfaciliteiten voor medicatie.
Het terrein is volledig plat en toegankelijk voor rolstoelen.
Mindervalide toiletten zijn op het terrein te vinden.

We houden niet van wegwerpplastic. Je gebruikt het maar één keer en het zorgt voor heel veel rotzooi. Zooi waar we niets meer mee kunnen en wat uiteindelijk in het milieu belandt. Om die reden hebben we al een paar jaar hardcups in gebruik. Dit kost iets meer maar het is veel duurzamer.

Hoe werkt dit op Dynamo Metalfest? Bij je eerste drankje betaal je één euro extra voor de beker die je gebruikt. Deze beker gooi je vervolgens niet op de grond maar houd je bij je. Op het moment dat je een nieuw drankje gaat halen lever je de beker in en krijg je een nieuwe gevulde beker terug. Vrij simpel systeem toch?

In overleg met politie en security is afgesproken dat als je eenmaal binnen bent het niet de bedoeling is dat je weer naar buiten gaat. Dit heeft te maken met publieksstromen en veiligheid. Maar ook omdat we geen groepjes barbecuende metalheads op het parkeerterrein willen met Slayer op 10 door de autoradio. Dus zorg dat je alles wat je nodig hebt meeneemt (voor zover toegestaan). Verder kun je alles krijgen op het terrein: eten, drinken, (gratis) kraanwater en er zijn lockers en wc’s. Als je wel naar buiten gaat loop je kans dat je er niet meer in komt! 

Verplicht: met het kopen van een kaartje en het betreden van het terrein stem je in met de huisregels, het algemene beleid van Loud Noise en ook het privacybeleid. Je koopt een ticket voor Dynamo Metalfest. Als je favoriete band onverhoopt afzegt is dat jammer maar helaas geen geldige reden voor restitutie van je ticket.

Bezoeken van het festival is op eigen risico. Aanwijzingen van het personeel en security dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij niet naleven loop je kans van het terrein verwijderd te worden. Let op je buren. Denk om je oren. Heb lol!

Lees de volledige algemene voorwaarden hier.

Wil je ons festival bezoeken als lid van de pers? Vul dan hier een accreditatie formulier in en we zullen z.s.m. bij je terugkomen!

Als je een meet & greet, een handtekening of zelfs wilt trouwen op het podium vragen wij je om contact te zoeken met de band of hun management. Wij kunnen je hier helaas niet verder mee helpen.

YESSS, er is dit jaar eindelijk weer een camping op Dynamo Metalfest!! Zelf een tent opzetten hoeft niet want je kunt enkel blijven slapen in een kant-en-klare tent of caravan. Dit scheelt natuurlijk gesjouw voor en na het festival. We snappen dat sommige mensen liever een eigen tent meenemen maar omdat we in een natuurgebied verblijven zitten we vast aan een aantal restricties waar we ons aan moeten houden. Daarom werken we met kant-en-klare tenten en daarin kun je al terecht vanaf 20 euro p.p. per nacht. Heb je een camper? Geen probleem, daar hebben we ook plek voor met een speciaal camperticket. De camping is geopend vanaf vrijdag 16 augustus 12:00 tot maandag 19 augustus 12:00.

Reserveer jouw plek nu via deze link www.tinyurl.com/DMFcamping

Wacht niet te lang want het aantal beschikbare plekken is beperkt en vol is vol. Happy camping!

HOE GAAT HET HUREN VAN EEN TENT IN Z’N WERK?

Je tent staat klaar bij aankomst, inclusief lantaarn. Met een uitgebreider pakket komt daar ook een luchtmatras, slaapzak en hoofdkussen bij.

OPENINGSTIJDEN CAMPING
vrijdag 16 augustus 12:00 tot maandag 19 augustus 12:00

LOCATIE
De camping bevindt zich tegenover het terrein, op loopafstand van het IJssportcentrum.

Adres – Genneperweg 144 A, Eindhoven

FACILITEITEN

Douches en toiletten zijn aanwezig.
Op de camping is beveiliging aanwezig.

!!BIJ JE CARAVAN/CAMPER MAG JE GEEN EIGEN TENTEN ZETTEN!!

Een uitzondering is natuurlijk een voortent die bij een caravan hoort, een losse partytent valt hier niet onder.

Ook mag je je auto niet bij je caravan laten staan, deze moet gewoon op de parkeerplaats.

Om onze evenementen mogelijk te maken zijn we afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. We zijn hier dan ook zeer dankbaar voor!
Werk jij graag achter de bar, als artiesten begeleiding of als runner op een festival en hou je van metal?! Meld je dan vandaag nog aan.

Vereisten
Heb je interesse? Houd dan wel rekening met het volgende:
• Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. We hebben alleen iets aan mensen waar we van op aan kunnen. Als je jezelf aanmeldt dan wil je je ook inzetten en geef je niet snel op. 
• We werken met flexibele diensten.
• Voor normaal vrijwilligerswerk kennen we geen vergoeding.
• Je krijgt altijd iets leuks. Dit kan een shirt zijn of een ander aandenken.
• Uiteraard zijn we je eeuwig dankbaar.
  
Contact
Wil je een van ons worden? Vul het formulier in.
Stuur voor overige vragen een mail naar dmf@keescultuurvrijwilligers.nl
Als je niks van ons hoort, mail dan naar Info@keescultuurvrijwilligers.nl

Heb je nog andere vragen? Stuur ons een e-mail via het contactformulier.

Scroll naar boven