fbpx
Dynamo Metalfest logo
July 19 & 20

Just a few nights to go

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Timetable

Friday

21:45
23:00
Airbourne
>>
20:15
21:15
Avatar
>>
18:55
19:50
Eluveitie
>>
17:50
18:30
GRAND MAGUS
>>
16:55
17:30
Jungle Rot
>>
16:00
16:30
Baest
>>

Saturday

21:45
23:00
Arch Enemy
>>
20:15
21:15
steel panther
>>
18:45
19:45
carcass
>>
17:15
18:15
soulfly
>>
15:55
16:45
metal church
>>
14:45
15:35
philip h. anselmo
>>
13:35
14:25
armored saint
>>
12:25
13:15
tribulation
>>
11:25
12:00
alien weaponry
>>

Timetable

Vrijdag

21:45
23:00
Airbourne
>>
20:15
21:15
Avatar
>>
18:55
19:50
Eluveitie
>>
17:50
18:30
GRAND MAGUS
>>
16:55
17:30
Jungle Rot
>>
16:00
16:30
Baest
>>

Zaterdag

21:45
23:00
Arch Enemy
>>
20:15
21:15
steel panther
>>
18:45
19:45
carcass
>>
17:15
18:15
soulfly
>>
15:55
16:45
metal church
>>
14:45
15:35
philip h. anselmo
>>
13:35
14:25
armored saint
>>
12:25
13:15
tribulation
>>
11:25
12:00
alien weaponry
>>

A ticket for Dynamo Metalfest costs 38,50 euro incl. the servicefee. We sell our tickets online via Ticketmaster only. Make sure to buy the real thing and buy them here.

FAQ

Dit zijn onze huisregels.
Lees ze en respecteer ze als je mee komt feesten.
🍻

Pers accreditatie

Pers en fotografen zijn van harte welkom op Dynamo Metalfest. We krijgen jaarlijks veel aanvragen binnen, daarom vragen we je niet om te mailen maar om het volgende formulier volledig in te vullen. Een aanvraag indienen is nog geen garantie op toegang. We zullen je na acceptatie per mail informeren over het vervolg en hoe je binnen komt. Ga direct naar het aanmeldformulier.

Geldigheid ticket

We hebben maar één ticket voor Dynamo Metalfest. Dit is het zaterdag ticket en hiermee heb je tevens toegang tot de pre-party op vrijdag. We verkopen dus geen losse ticket voor enkel de vrijdag. Ben je op vrijdag al bij de pre-party dan ontvang je een bandje voor zowel de vrijdag als de zaterdag. Op zaterdag hoef je dan niet meer in de rij te gaan staan. 

Polsbandje

Dit jaar duurt Dynamo Metalfest 2 dagen. Om die reden werken we met polsbandjes. Op het moment dat je je ticket laat scannen krijg je een polsbandje. Dit bandje is voor beide dagen geldig. 

18+ bandje

Je moet volgens de wet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te mogen drinken. Dat betekent: iedereen tot 25 jaar moet bewijzen dat hij of zij alcohol mag halen. Dat hoeft niet iedere keer, maar slechts één keer bij de infobalie in de ijshockeyhal. Daar laat je je ID zien en dan krijg je een bandje. Geen bandje = geen bier. Voorkom discussies aan de bar en haal zo’n bandje als je nog geen 25 bent!

Dit mag niet!

Overduidelijk natuurlijk, maar toch even:

 • geen eten/drinken (tenzij speciaal dieet/medicatie na toestemming),
 • geen wapens, scherpe voorwerpen,
 • kinderen t/m 14 jaar alleen onder begeleiding (gehoorbescherming!),
 • geen huisdieren,
 • geen drugs.
 • Geen professionele foto/film/geluidsapparatuur zonder toestemming.
 • Niets verkopen zonder toestemming van ons.
 • Niet klimmen in zaken,
 • niet vechten,
 • niet stelen,

Kortom: wees geen hufter. Ben je dat wel, dan wordt je zonder pardon van het terrein gezet en krijg je een rekening voor eventuele schade. Ook flyeren is verboden.

Gevonden voorwerpen

Heb je iets gevonden? Breng het naar het info-punt. Ben je iets kwijt? Informeer daar of er iets gevonden is. Alles wat na het festival gevonden is, komt bij de organisatie terecht. Stuur dan eventueel een mailtje.

Route en Parkeren

Genneper Parken, waarin het IJssportcentrum is gelegen, grenst aan de randweg N2. Let op dat je vanaf A58, A2 en A67 tijdig deze weg neemt.

Met de auto neem je vanaf randweg N2 afrit 33, Waalre/Valkenswaard, en volgt daarna 'Genneper Parken'. Na ongeveer 500 meter ga je bij de eerste verkeerslichten linksaf.

Je komt dan vanzelf uit bij de gratis parkeerplaats in het hart van het gebied. IJssportcentrum Eindhoven ligt op enkele minuten loopafstand.

Let op: de hoeveelheid plek is hier beperkt! Je kunt ook terecht bij de boer, op 5 meter afstand van de ingang tot het IJssportcentrum, in dit geval betaal je 5 euro.

De fiets kun je parkeren bij het IJssportcentrum in de onbewaakte fietsenstalling. Ook kunnen fietsers gebruik maken van de fietsenstalling op de centrale parkeerplaats bij IJssportcentrum Eindhoven en Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

Adres: IJssportcentrum Eindhoven (Antoon Coolenlaan 3)!

Parkeren bij boer Wilfred: https://goo.gl/maps/n4ZbJFXgSYH2

Pendelbus

Kom je met de trein dan kun je de pendelbus nemen bij het centraal station. De bus stopt aan de stad-zijde ten hoogte van het student hotel. Zodra je het station uit loopt direct links. 

Busticket kopen

Een ticket kost 5,00 euro in de voorverkoop en is geldig als retour. Je kunt met een ticket dus één keer op en neer, maar de heen en terugreis hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden. Zo kun je dus op vrijdag heen en op zondag terug met hetzelfde ticket. 

Vrijdag:

Vanaf Student hotel: 11:30 - 19:00
Vanaf festival: 21:30 - 23:30

Zaterdag:

Vanaf Student hotel: 10:30 - 14:30
Vanaf festival: 21:30 - 23:30

Zondag:

Vanaf camping: 10:00 - 12:00

Toilet

Een bezoek aan het toilet kost niks. Wildplassers worden zonder pardon van het festivalterrein verwijderd en krijgen een rekening voor schoonmaakkosten. Wildplassers buiten de ijsbaan lopen kans op een dikke prent van oom agent.

Munten

Eten en drinken betaal je met munten. Op het terrein rechts kun je ze kopen. Ze kosten EUR 2,80 per stuk. De munten kunnen zowel met pin als cash betaald worden. Let op, sommige kassa's zijn cash only en daar kun je dus niet pinnen. Je kan geen extra geld pinnen (maar dat is niet nodig want bijna alles - ook merchandise - kun je met pin betalen). Let op: munten van de zaal Dynamo zijn niet geldig op Dynamo Metalfest.

Duurzame Hardcups

We houden niet van wegwerpplastic. Je gebruikt het maar één keer en het zorgt voor heel veel rotzooi. Zooi waar we niets meer mee kunnen en wat uiteindelijk in het milieu belandt. Om die reden hebben we al een paar jaar harcups in gebruik. Dit kost iets meer maar het is veel duurzamer. 

Hoe werkt dit op Dynamo Metalfest? Bij je eerste drankje betaal je een munt extra voor de beker die je gebruikt. Deze beker gooi je vervolgens niet op de grond maar houd je bij je. Op het moment dat je een nieuw drankje gaat halen lever je de beker in en krijg je een nieuwe gevulde beker terug. Vrij simpel systeem toch?

Voor de beker betaal je dus 2,80 euro. Aan het einde van het festival kun je de beker weer inwisselen. Je ontvangt er dan 2,00 euro voor terug. Het gebruik van de beker en jouw bijdrage aan een beter milieu heeft je dan dus 80 cent gekost. Waarom maar 2 euro terug? Allereerst omdat het hardcup systeem simpelweg meer kost, maar ook omdat we het systeem makkelijk willen houden. Het teruggeven een twee eurostuk kost nu eenmaal minder tijd dan 2,80 in muntgeld. 

Heb je helemaal geen zin om in de rij te staan om je beker terug te geven, dan kun je jouw beker doneren aan een goed doel. De waarde van jouw beker gaat dan direct naar de Plastic Soup Foundation.

Dynamo biertray

Er worden geen kartonnen biertray’s uitgegeven op Dynamo Metal Fest. Je kunt een plastic tray, die je meermaals kunt gebruiken, aanschaffen voor 1 munt. Deze biertrays worden gemaakt van kapotte of afgeschreven hardcups. Zeer duurzaam dus. 

Buiten is buiten

In overleg met politie en security is afgesproken dat als je eenmaal binnen bent het niet de bedoeling is dat je weer naar buiten gaat. Dit heeft te maken met publieksstromen en veiligheid. Maar ook omdat we geen groepjes barbecuende metalheads op het parkeerterrein willen met Slayer op 10 door de autoradio. Dus zorg dat je alles wat je nodig hebt meeneemt (voor zover toegestaan). Verder kun je alles krijgen op het terrein: eten, drinken, (gratis) water en er zijn lockers en wc’s. Als je wel naar buiten gaat loop je kans dat je er niet meer in komt!

Algemene voorwaarden

Verplicht: met het kopen van een kaartje en het betreden van het terrein stem je in met de huisregels, het algemene beleid van Loud Noise en ook het privacybeleid.

Bezoeken van het festival is op eigen risico. Aanwijzingen van het personeel en security dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij niet naleven loop je kans van het terrein verwijderd te worden. Let op je buren. Denk om je oren. Heb lol!

HEB LOL!

DENK OM JE OREN. LET OP JE BUREN. HEB LOL! 

Mindervalide

Mindervalide toilet is aanwezig.

We hebben helaas geen rolstoelpodium, maar vanaf de zitplaatsen langs de 'baan' is er een goed zicht op het podium.

De baan is ook verhard, dus de toegang tot het terrein is goed. 

Faciliteiten op de camping zijn nog niet bekend

We hebben geen koelfaciliteiten voor medicatie.

Kolven kan in overleg maar we hebben geen specifieke ruimte beschikbaar.

#DMF19

Buy safe

A ticket for Dynamo Metalfest costs 38,50 and is valid for both days; Friday and Saturday. You get the Friday for free. 

Festival

38,50

Friday and Saturday entrance. There are no day tickets. You get the Friday for free. 

Camping

15,00

From Friday July 19 12:00 until Sunday July 21 12:00. This ticket is valid for one person.

Tokens

28,00 per 10

One ticket can be exchanged for 10 tokens. If you want 20 tokens, simply buy 2 tickets.

Festitent

from 40,00

Do not forget to buy a camping ticket aswel.

Bus from
CS eindhoven

5,00

Return trainstation - festival.

festival location

Ijsbaan Eindhoven

Dynamo is held at the Ice Rink in Eindhoven (obviously the ice will be gone). The address is Anton Coolenlaan 3 Eindhoven.

In/out: in agreement with police and security we have decided that once you're in you have to stay in. If you go outside you can not go back in. We do this to avoid a problems in the area (it is a nature park). 

Stay for the night

Campsite

Dynamo Metalfest takes place at July 19th and 20th. It is possible to stay for the night at our mini campsite. The site is located near the ice rink so you're able to walk to the festival.

It is a mini-campsite in the middel of a nice park (Genneper Parken). It is a very nice area. Please make sure to keep it that way!

 • Open from Friday 12 (noon) up until Sunday 12 (noon).

 • Breakfast available (only by card and tokens, no cash!).

 • Sanitary ware available.

 • Parking is not included. You can park next to the campsite (paid) or on one of the free public parkings in the neighborhood. 

 • Security at the campsite.

 • No fire and no glass permitted. So no BBQ .. sorry about that.

rent a tent

Festitent

1P tent from 40,00
2P tent from 50,00
4P tent from 100,00

Do you want to stay at our campsite but you do not have a tent? Just rent one! Festitent will setup your tent and makes sure you'll have all you need to stay the night comfortably. 

 

 1. Pick you festitent.
 2. Book online.
 3. Check-in and go and enjoy Dynamo Metalfest.
 4. Sleep and wakeup refreshed.

Attention

You will also need a ticket for the campsite! Do not forget to buy this. 

 • Ready on arrival 

 • Sustainable and ecologic

 • 24h crew at location

Where we at?

Partners

Onze dank gaat uit naar onze partners. Zonder hen was het niet mogelijk om Dynamo Metalfest te organiseren. Bezoek vooral eens hun websites en houd de speciale DMF-acties in de gaten.

Alle rechten voorbehouden aan Loud Noise
Bekijk onze cookie instellingen
Bekijk onze privacy instellingen